Medlemsbladet WissensWert udkommer tre gange årligt: september, december og april.

Her orienterer vi om arbejdet i foreningen, nyt fra fagkonsulenten, samt nyt fra organisationer og foreninger, som vi har berøringsflader med. Desuden giver vi inspiration til livet som gymnasielærer gennem tema-artikler,  voxpops, bog- og filmanmeldelser og meget andet.

Bidragsydere til bladet er ikke bare styrelsen selv, men i stor stil gymnasielærere rundt omkring i landet, der på fornemmeste vis er årsagen til, at vi kan skabe et interessant, dynamisk og inspirerende medlemsblad.

Hvis du har forslag til temaartikler eller lyst til at bidrage, så kontakt endelig redaktionen for WissensWert på redaktionen@tysklaererforeningen.dk